Îmbrăcăminte de lucru + Modă

MADE IN EUROPE

Departamentul nostru Îmbrăcăminte de lucru + Modă produce îmbrăcăminte de lucru și de muncă, dar și îmbrăcăminte de agrement.

În cadrul colecțiilor noastre proprii, vă puteți confecționa îmbrăcămintea de lucru pentru a se potrivi companiei dvs. Alegeți culorile. Ne-ar face plăcere să folosim materialul ales de dvs. cu gramajul dorit. Desigur, vă vom rafina produsul cu sigla companiei dvs. Putem broda sau tipări acest lucru. Cu îmbrăcămintea noastră de imagine vă puteți face compania și mai vizibilă.

Salarii de cusut

De asemenea, sunteți binevenit să întrebați dacă putem fabrica produse pentru dvs. cu o taxă de cusut.

Căutați un partener de încredere, profesionist și de încredere care să poată finaliza comenzile individuale în timp util? Dacă nu numai prețul, ci și calitatea produselor sunt importante pentru dvs., SC ADMAG SRL este partenerul potrivit pentru dvs.

Suntem o companie de familie care există din 2016. Avantajul nostru este că avem mult spațiu și o selecție largă de personal specializat. Ne putem construi propria echipă exclusiv pentru dvs.
Specialitatea noastră este cusutul de îmbrăcăminte de lucru precum: salopete de lucru, jachete de lucru și paltoane. De asemenea, coasem îmbrăcăminte medicală pentru spitale și jachete din lână. Oferim serviciile noastre ca salarii de cusut și lucrăm cu țesături pe care le oferă clientul.

Mizăm pe utilaje moderne și pe o echipă experimentată de 20 de angajați, pe care o putem extinde în timp util. Avem propriul nostru departament de tăiere, dar avem și furnizori din apropiere. Avem, de asemenea, mai multe stații de călcat. Există numeroase mașini în parcul nostru de mașini pentru finisarea îmbrăcămintei, inclusiv mașini de cusut butoniere.

Avem experiență în producția de export chiar de la început și suntem interesați de cooperarea pe termen lung. Comunicarea este posibilă în germană, engleză și bineînțeles în română.

Vă invităm la cooperare !!

Îmbrăcăminte de lucru și haine de lucru realizată în România