Serviciile noastre

Know-how de la angajați cu experiență din industria textilă, haine de lucru si îmbrăcăminte de lucru.

Întrucât producem noi în mare parte îmbrăcăminte de lucru și îmbrăcăminte de lucru sau îmbrăcăminte casual, știm bineînțeles exact ce este important în ceea ce privește pantalonii de lucru, jachetele de lucru sau jachetele de lână, de exemplu. Ce este important? De ce ai nevoie cu adevărat? Ce este frumos să ai? Cu acest know-how ne putem sfătui clienții profesional.

Ce avantaj ai când faci cumpărături cu noi?

1. Vă sfătuim personal în legătură cu îmbrăcămintea de lucru și haine de lucru

2. Puteți încerca cu noi înainte de ao cumpăra

3. Important pentru companii: producem haine de lucru și îmbrăcămintea dvs. de lucru în funcție de designul dorit (culoare, tăietură, siglă).

4. Logo-ul brodat pe produsele de bar nu este în niciun caz îmbrăcăminte de echipă sau îmbrăcăminte de imagine. La noi îți iei haine de lucru și hainele de lucru ca nimeni altcineva. Și la un preț cu adevărat corect.

5. Colaborăm cu alți producători cunoscuți dacă nu există un produs în gama noastră.

Avantajele suplimentare
Ajustarea la nevoile industriei și ale clienților

Aveți nevoie de haine de lucru fără fermoare sau nasturi, deoarece angajații dvs. lucrează cu suprafețe proaspăt vopsite? Doriți să iasă în evidență culoarea specială a companiei, încorporată ca culoare contrastantă? Putem satisface aproape toate cerințele clienților.

Cele mai înalte standarde de calitate

Ca partener de lungă durată al industriei, avem cele mai mari cerințe în toate domeniile - începând cu țesăturile și prelucrarea până la produsul finit.

100% personalizabil

Nu numai țesătura și culoarea pot fi adaptate - suntem, de asemenea, bucuroși să livrăm tăieturi și forme în conformitate cu specificațiile dvs. Echipa noastră cu mulți ani de experiență în industria textilă de lux este la dispoziția dumneavoastră cu sfaturi și acțiuni.

Finisare

Am fi bucuroși să vă livrăm hainele de lucru și îmbrăcămintea de lucru, inclusiv sigla dvs.

Soluții industriale flexibile

Pentru clienții industriali, oferim timpi de livrare flexibili și stocuri garantate, pe care le puteți solicita după cum este necesar.

Pentru ce industrii suntem acolo?

1. Industrie

2. Meșteșug

3. Comerț

4. Medicină și îngrijire

5. Gastronomie

6. Ghilda

servicii aditionale

Dacă comandați propriile noastre produse ADMAG, acestea vor fi brodate sau tipărite direct în unitatea noastră de producție. Asta vă reduce semnificativ costurile.


Îmbrăcăminte de lucru și haine de lucru realizată în România

inapoi