Despre ADMAG


ADMAG constă din 4 domenii de activitate: textile | Consultanță | Logistică | Producție plus compania independentă de vânzări ADMAG Sales SRL.

Vă echipăm echipa cu haine de lucru, vă optimizăm procesele sau preluăm activități logistice pentru dvs. La cerere, vă putem sprijini cu un pachet complet fără griji.

Căutați o instalație de producție sau un spațiu de depozitare? Cele 4 săli ale noastre cu un total de 2400 m² sunt soluția perfectă pentru proiectul dumneavoastră. Preturi de inchiriere la cerere.

ADMAG SRL este o companie administrată de proprietari cu sediul în orașul românesc Calafat.

Proprietarii Maria-Adina Gheonea și Mike Blum au fondat compania în 2016.

Scopul nostru este să creăm cât mai multe locuri de muncă sigure într-o regiune slabă din punct de vedere economic din România.

Orașul Calafat a fost și este încă o fortăreață textilă. Acest lucru ne permite să beneficiem de o forță de muncă foarte experimentată. Fiecare dintre angajații noștri poate dovedi cel puțin 10 ani de experiență profesională în industria textilă, ceea ce poate fi văzut imediat din prelucrarea de înaltă calitate a textilelor noastre.

Proprietarii înșiși au peste 15 ani de experiență în consultanță, producție și logistică. Un pas logic pentru integrarea acestor departamente în companie.

Desigur, noi proprietarii ne-am gândit la ce valori sunt cele mai importante pentru compania noastră. Am întrebat angajații noștri și angajații altor companii românești despre acest lucru. Rezultatul sunt valorile cu care ne deosebim cu siguranță de alte companii din România.

Suntem o ECHIPĂ - angajații noștri lucrează împreună. Fiecare membru al echipei, fie că este croitoreasă, șef de echipă, manager de proiect sau director general. Toată lumea poate aduce idei și opinii companiei. Toată lumea este tratată în mod egal. O calitate cu care mulți angajați nu sunt obișnuiți de la angajatorii lor anteriori. Vrem să schimbăm asta și să trăim. Țipătul nu este o opțiune pentru noi.

Distrează-te și fii nebun - nu ne este frică să fim puțin nebuni. Din punctul nostru de vedere, o calitate pozitivă care poate fi și foarte distractivă. Trăim o atmosferă pozitivă și distractivă în care fiecare angajat poate fi cine este. În multe companii, aceasta nu este neapărat o dată.

Aventuros, creativ și deschis - asumați riscuri în mod sensibil și fiți întotdeauna creativi și deschiși la lucruri noi. Desigur, greșești, dar dacă nu greșești, înseamnă doar că nu ți-ai asumat niciun risc.

Avem parteneriate câștig-câștig cu partenerii noștri de afaceri - îi vedem pe partenerii noștri de afaceri ca aliați. Împreună vrem să lucrăm la proiecte și să ne satisfacem clienții. Îi tratăm corect și cu respect. La fel așteptăm și de la tine.Haine de lucru și modă