De ce ADMAG Textile?
pentru că

nu suntem doar un distribuitor, ci și un producător. ADMAG se fabrică în locația sa europeană. Astfel influențăm direct dorințele dvs.


pentru că

este într-adevăr ieftin, chiar dacă este produs în Europa.

pentru că

nu putem face totul, dar avem partenerii potriviți. Partenerii noștri din Europa produc ceea ce nu este în gama noastră. În strânsă cooperare, vă creăm imaginea de îmbrăcăminte.

pentru că

Nu trebuie să vă schimbați echipamentul anterior din cauza noastră. Adu-ne în contact cu el. Majoritatea echipamentelor precum Angrosistii se luptă să obțină cantități mici de îmbrăcăminte personalizată pentru echipă. Îți ajutăm echipamentul să te facă fericit cu îmbrăcămintea ta de echipă.

pentru că

îl organizăm. Spuneți-ne dorințele dvs. referitoare la îmbrăcămintea dvs. de lucru. Împreună vorbim despre posibilitățile de implementare. Ne ocupăm de toate, de la ofertă la piesa de eșantionare până la producție.

pentru că

echipa ta este importantă pentru noi. Echipa ta dorește să se identifice cu compania ta. Sigla companiei dvs. aparține îmbrăcămintei de lucru. Dar un logo singur nu face îmbrăcăminte de imagine. Joacă-te cu produsele noastre și cu culorile companiei tale. Îmbrăcămintea coordonată în culori, inclusiv logo-ul companiei brodate sau imprimate, face proiectul complet și echipa dvs. vizibilă pentru lumea exterioară.

pentru că

vă producem îmbrăcăminte TEAM din cantități mici. Vă rugăm să ne întrebați despre acest lucru.